Access Bars

Zit jouw hoofd vol met gedachten en overtuigingen die je tegenhouden om een nieuwe weg in te slaan? Draag jij een ervaring met je mee die je belemmert bij het maken van keuzes? Dan is een Access Bars behandeling mogelijk iets voor jou!

Als we opgroeien krijgen we van onze omgeving waarden en normen mee. Tradities worden generatie op generatie doorgegeven en je rugzak wordt automatisch gevuld met leuke en minder leuke ervaringen, overtuigingen en emoties. Je staat er niet dagelijks bij stil maar dat wat jij hebt meegemaakt maakt wie je bent in positieve en negatieve zin. Ervaringen, pijn en ongemakken hebben zich opgeslagen in jou.

Hoe fijn zou het zijn om dat rugzakje eens leeg te maken en ervaringen los te laten zonder dat je helemaal terug gaat in de tijd, de pijn en het ongemak van toen?

Als je dit leest is je tijd gekomen om beperkende gedachten uit het verleden los te laten in het heden. Alles wat jou niet meer dient, alles wat jou nog beperkt; laat het los! Creëer het leven dat je wenst; Start met een Access Bars behandeling.

Wat is een Access Bars behandeling
Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust en ruimte wilt ervaren in zijn dagelijks leven en een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning nastreeft.

Bij een Access Bars behandeling wordt gewerkt met 32 drukpunten die energiebanen vormen in je hoofd. Deze drukpunten en banen kun je zien als de verschillende vakken in je rugzak waarin al je ideeën, emoties en oude overtuigingen zijn opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een thema in je leven en kan worden geactiveerd door lichte aanraking.

Door de punten (bars) in verschillende combinaties zacht aan te raken wordt alle informatie die daarin is opgeslagen getransformeerd. Hierdoor ervaar je een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning en krijg je letterlijk ruimte en rust in je hoofd. Je zult in het beste geval merken dat een Access Bars behandeling bijdraagt aan een vernieuwde levenswijze waarin oude patronen zich niet meer herhalen en zich juist nieuwe kansen in je leven voordoen.

Je leegt als het ware één voor één de vakken in je rugzak. Echt, Opruimen was nog nooit zo eenvoudig!

Nieuwsgierig geworden wat de Access Bars voor jou kan betekenen? Boek dan nu een behandeling. Een behandeling duurt een uur tot 1,5 uur en wordt gegeven in een liggende houding waarbij je de kleding die je draagt aan kunt houden.