MEDITATIECURSUS
Je Lichtlichaam Ontwaken

“Thuiskomen in jezelf en (her)ontdekken wie je ECHT bent”

 

 

 

Je rent, holt en staat voor iedereen klaar. Wanneer is er weer tijd voor jezelf? Je hebt al zoveel dingen aangepast, je bent misschien veranderd van baan, hebt een nieuwe relatie, of je hebt meer tijd vrijgemaakt voor ontspannende dingen. Toch is het dit niet helemaal. Er blijft onderhuids iets sluimeren: een onrustig gevoel.

 

Herkenbaar?
Zou het kunnen zijn dat je de bevestiging en de antwoorden zoekt buiten jezelf? Zou je het graag anders willen, maar weet je niet hoe?

 

Je blijft maar in het zelfde cirkeltje draaien en je komt er niet uit. Tijd om stil te worden en het eens anders te benaderen. Voorbij je gedachten. Voorbij je emoties en verlangens. Voorbij je blokkades. Vanuit dit andere perspectief kun je een nieuwe reis maken. Een reis naar je echte zelf.

 

 

 

Klaar voor deze nieuwe fase in je leven?
Start dan het nieuwe jaar met deze mooie meditatie cursus: ‘je lichtlichaam ontwaken’.

 

Je lichtlichaam is een energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam. Het ontwaken van je lichtlichaam brengt hogere en fijnere frequenties van licht in je fysieke, emotionele en mentale energielichamen. In deze cursus gaan we stapje voor stapje, de 10 energielichamen opnieuw laten ontwaken. Gedurende een half jaar, ga je een intense en bijzondere reis maken door de 6 volumes van deze cursus. Ik zal je hierin begeleiden.

 

  • Elke maand ga je met 1 volume aan de slag.
  • We komen we bij elkaar om samen te mediteren  en kun je je ervaringen delen met gelijkgestemden.
  • Per volume zijn er 12 meditaties, thuis ga je ook regelmatig mediteren: minimaal 3 keer per week.

 

Het mooie is dat je de inzichten die je verwerft tijdens en na de meditaties meteen kunt toepassen in de praktijk en daarom hou ik zo van deze manier van mediteren.

 

Het vraagt zeker wel commitment van jezelf, maar jij voelt of je er klaar voor bent!

 

Deze cursus was voor mijzelf een nieuw begin en een mooie basis waar ik nog steeds in verder mag groeien. Iedere dag weer! Ik voel me dankbaar dat ik jou hierin mag begeleiden en dat jij zelf opzoek mag gaan naar je eigen waarheid en ontwikkeling.