Meditatiecursussen

”Je Lichtlichaam Ontwaken”

 

Lieve jij,

Volgend jaar start ik met de meditatie cursus je licht lichaam ontwaken. Deze prachtige cursus heeft mijn leven ECHT veranderd. Niet alleen in de uitwaartse stappen maar vooral de innerlijke stappen(beleving).  Jaren lang bleef ik maar hangen en graven in gebeurtenissen uit mijn verleden. Ik bleef zoeken  naar bevrijding.  Deze vond ik pas echt toen ik in aanraking kwam met de Light body en mijn inspirator Roland Verschaeve.
Daar leer(de) ik wie ik werkelijk ben en vooral wie ik niet ben. Ik heb zoveel nieuwe stappen kunnen maken die mij nog meer vervulling en vreugde geven in mijn leven. Als ik kijk in de afgelopen 10 jaar zie ik zo duidelijk mijn groei en ontwikkeling maar ook mijn patronen en uitdagingen. Ik popel om dit met jullie te delen en om samen verder te groeien.

Je lichtlichaam is een energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam. In deze cursus leer je de energieën die er zijn in en rondom jou zijn te activeren, herkennen en verder te ontwikkelen. Het is zeer toepasbaar in je dagelijks leven.

 

We maken een reis door 6 volumes waar je je lichtlichaam gaat opbouwen.

  • Volume 1 Je basis van kracht opbouwen
  • Volume 2 Je hart centrum openen
  • Volume 3 Je hogere energie centra activeren
  • Volume 4 Je energielichamen op elkaar afstemmen
  • Volume 5 Je lichtlichaam ontwaken
  • Volume 6  Stralend worden

Elke maand zal ik 1 volume doceren.
Je hebt dus voldoende tijd om te oefenen met de 12 meditaties per volume. We zijn dus een half jaar onderweg.

De meditaties zijn niet bedoeld om dagelijks een half uurtje rust te vinden maar dat half uurtje zal je “wakker” maken !
Het gaat dus over energie en bewustzijn ontwikkelen. Je gaat meer en meer van jezelf ontdekken, in een rustig tempo en alles zal op het juiste moment ontvouwen. Wanneer je diep van binnen voelt dat deze cursus voor jou is dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsavond. Datum volgt nog. Deze avond is vrijblijvend en daarna kun je beslissen of je mee gaat op reis.

Ik zal met de groep afstemmen op welke manier we elkaar tussentijds kunnen inspireren ondersteunen.