Meditaties

Positief effect in mijn leven

 

Al heel wat jaren voel ik het positieve effect in mijn leven door dagelijks te mediteren en zo mijn dag te starten. Omdat ik zo enthousiast ben over wat mediteren voor mijzelf en voor anderen kan betekenen, geef ik sinds kort ook zelf cursussen. Mijn eerste cursus/training was: Je Lichtlichaam Ontwaken en het voelde meteen als “thuiskomen”.

Ik had al zoveel gedaan, maar realiseerde mij dat ik het altijd buiten mijzelf heb gezocht. Ik ben begonnen bij Lidwien van de Heuvel en ben nu regelmatig te vinden in Brugge waar ik de vervolgcursussen volg bij Roland Verschaeve. Het is een proces wat niet meer stopt.

De meditaties die ik geef en nog steeds zelf volg, komen uit Amerika en worden over de hele wereld gegeven. Het zijn geleide meditaties ontwikkeld door Duane Packer en Sanaya Roman en vooral gericht op zelfontwikkeling vanuit het ervaren. Dit met behulp vanuit meditaties van de gidsen Orin & Daben.

“Mediteren brengt je niet enkel ontspanning, maar vooral bewustzijn van de ware aard van jezelf en het leven om je heen.”

Bekijk voor meer meditatiecursussen ook:
Je Lichtlichaam Ontwaken