Over mij

Mijn naam is Petra Derksen. Inmiddels ben ik 53 jaar. Door persoonlijke ontwikkelingen en ervaringen heeft mijn leven een hele andere wending genomen.

Onder andere door de mooie meditatie opleidingen en cursussen die ik heb mogen volgen bij Lidwien van den Heuvel en het Light Body instituut te Brugge. Hierdoor ben ik zelf meer verantwoordelijkheid gaan nemen voor mijn leven en heb ik geleerd om de antwoorden te zoeken in mijzelf, in plaats van daarbuiten.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven

 

Hoewel ik ontzettend dankbaar ben voor mijn verpleegkundige achtergrond en al die mooie ervaringen die ik daar heb opgedaan, voelde ik dat het tijd werd voor iets nieuws in mijn leven.

Daarom heb ik besloten om de verpleging achter mij te laten zodat ik mij volledig kan focussen op mijn praktijk. Dit geeft mij veel rust. Ik doe nu iets dat perfect bij mij past.

Natuurlijk zal ik me altijd verder blijven ontwikkelen, nieuw verworven kennis en cursussen die ik volg kun je terugvinden in mijn aanbod op de website en ook op mijn Facebookpagina (waarvoor ik je graag zou willen uitnodigen om deze te liken).

Vanaf volgend jaar zullen mijn behandelingen uitgebreid gaan worden als onderdeel van mijn opleiding tot energetische massage therapeute. Half april kun je al komen voor een haptische lichaamsmassage. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Contact

 

Praktijkadres
Hoogstraat 23
5931 GA Tegelen
Tel. 06 - 107 530 80
petra@praktijkhetgroenehart.info
Contactformulier

www.praktijkhetgroenehart.info
Facebook

Behandeling op afspraak.