Privacy statement
Praktijk Het Groene Hart

Persoonsgegevens worden te allen tijde slechts opgeslagen, indien u een product en/of dienst afneemt van Praktijk Het Groene Hart of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Persoonsgegevens worden opgeslagen door:

Ondernemer:
Petra Derksen

Onderneming:
Praktijk Het Groene Hart

Bezoekadres:
Hoogstraat 23
Tegelen 5931 GA
Nederland

E-mail:
petra@praktijkhetgroenehart.info

Telefoonnummer:
+31 (0) 6 1075 3080

KvK-nummer:
59714794

 

Praktijk Het Groene Hart is verantwoordelijk voor de naleving van de “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)”, het voeren van de administratie van klanten en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Praktijk Het Groene Hart is verantwoordelijke in de zin van de AVG. Praktijk Het Groene Hart is verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking namens Praktijk Het Groene Hart, waaronder www.praktijkhetgroenehart.info

 Praktijk Het Groene Hart verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst het incasseren van betalingen, de website, de app, persoonlijke marketing zoals facebook en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 De door Praktijk Het Groene Hart opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een product en/of dienst door Praktijk Het Groene Hart. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Praktijk Het Groene Hart om de overeenkomst uit te voeren.

 Praktijk Het Groene Hart gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Praktijk Het Groene Hart altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen.

 Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, en het is voor u ondanks herhaaldelijk verzoek niet mogelijk uw gegevens te verwijderen, kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Door Praktijk Het Groene Hart worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

  • voor de uitvoering van de overeenkomst ten behoeve van de geleverde dienst: uw naam, geslacht, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;
  • voor het betalen en afhandelen van de facturen: uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en ordernummer;
  • voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;
  • voor het behandelen van vragen en klachten: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres.

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Indien gebruik wordt gemaakt van foto’s of andere afbeeldingen waarop natuurlijke personen zijn afgebeeld, vraagt Praktijk Het Groene Hart altijd eerst toestemming aan degene van wie de foto of afbeelding wordt geplaatst. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) en het intrekken van de gegeven toestemming is mogelijk middels een ondubbelzinnige verklaring gericht aan petra@praktijkhetgroenehart.info.

 

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

  • in het geval van de uitvoering van de overeenkomst: 5 jaren na beëindiging van de overeenkomst ten behoeve van mogelijk toekomstige overeenkomsten, tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven de persoonsgegevens langer op te slaan of indien de gegevens langer bewaard moeten worden op grond van een wettelijke regeling of bepaling;
  • in het geval van het betalen en afhandelen van de facturen: 7 jaren na het betalen van de betreffende factuur, ten behoeve van het voldoen aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst;
  • in het geval van het behandelen van vragen en klachten: na het tot tevredenheid oplossen van de klacht;
  • in het geval van de aanvraag van een vrijblijvende offerte: 60 dagen na het versturen van de vrijblijvende offerte.

 Voor het juist laten verlopen van de overeenkomst kan Praktijk Het Groene Hart gebruik maken van een aantal externe partijen die mogelijk ook inzicht krijgen in uw gegevens. In ieder geval zullen zij de gegevens opslaan voor zolang als dit nodig is voor de uitvoering van hun werk. In geen geval zullen de persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan de werkzaamheden voor Praktijk Het Groene Hart, tenzij hiervoor expliciet om toestemming is gevraagd aan de betrokkene. Op alle externe overdrachten van persoonsgegevens zijn Verwerkersovereenkomsten van toepassing.

 Voor het verwerken van betalingen wordt gebruik gemaakt van een boekhouder. Persoonsgegevens, noodzakelijk voor het verwerken van de betalingen worden verstrekt aan de boekhouder.

Voor het afhandelen van vragen en klachten wordt gebruik gemaakt van een klachtencommissie solopartners . Persoonsgegevens, noodzakelijk voor het afhandelen van klachten worden verstrekt aan de externe klachtencommissie Solopartners.

Indien u meer informatie wilt over met welke externe partijen uw persoonsgegevens worden verwerkt, kunt u altijd een e-mail sturen naar petra@praktijkhetgroenehart.info.

 Het staat Praktijk Het Groene Hart vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van Praktijk Het Groene Hart ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk voor een zeer beperkte groep werknemers van Praktijk Het Groene Hart. De zwarte lijst wordt bewaard, tevens voor toekomstige aanbiedingen van Praktijk Het Groene Hart. In ieder geval worden opgenomen op de zwarte lijst personen die ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van Praktijk Het Groene Hart.

Contact

 

Praktijkadres
Hoogstraat 23
5931 GA Tegelen
Tel. 06 - 107 530 80
petra@praktijkhetgroenehart.info
Contactformulier

www.praktijkhetgroenehart.info
Facebook

Behandeling op afspraak.